Gassiot & Llobet
Gassiot & Llobet
Branding  ‐  direcció d'art  ‐  identitat  ‐  naming  ‐  vídeo

Temps de tòfona

Experiències de bosc i de taula

Temps de tòfona és una manera de viure, d’entendre la natura, l’univers de la tòfona i la seva gastronomia. Un projecte pioner i sostenible, traçat per dos joves tofonaires que ens endinsen en el món d’aquest exquisit fruit silvestre i en els misteris que l’envolten.

play
pause

Les imatges parlen


La nostra recerca ens endinsa cap a indrets desconeguts. Som, en certa manera, buscadors de tresors. El bosc ens acull amb les primeres llums, la natura es desperta mandrosa mentre seguim camins antics i llunyans. Llegim les pistes que la terra ens deixa amb olors que guien als gossos, cap a un fruit que ha madurat lentament. Aleshores apareix la tòfona i tot l’esforç té sentit. Cuidarem el bosc perquè ens hi deixi tornar. El temps i la natura faran la resta.

La imatge gràfica reforça la dita “tot és qüestió de temps”, li dóna pausa i alhora ritme per preparar al client per una experiència inoblidable al bosc i a la taula.

En aquesta web utilitzem cookies pròpies i/o de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar informació relacionada amb les teves preferències mitjançant l’anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aqui