Gassiot & Llobet
Gassiot & Llobet
desenvolupament  ‐  ecommerce  ‐  website

Juvé & Camps

Ànima i cos

Cada vi i cava Juvé & Camps explica part de la història d’aquesta família. Parla del respecte a la natura, a les vinyes, al cultiu responsable amb l’entorn. Transmet que només des de l’esforç i la tenacitat és possible arribar a un raïm de màxima qualitat. El seu fruit són vins i caves amb ànima i cos.

Jordi Elias

Aquesta no podia ser una clàssica web corporativa, per això hem volgut que narrés la història de Juvé & Camps d’una manera dinàmica i àgil. Presentant el producte en el context del seu origen i el seu gaudi gastronòmic, i explicant l’evolució d’una de les grans famílies elaboradores de cava seguint codis totalment renovats. Tot sense perdre mai el llegat de la marca. Aquest projecte, en el que hi ha col·laborat un ampli equip de professionals, ha estat premiat per l’ADG-FAD amb un Laus Plata en la categoria de web corporativa.

Una empresa amb una història centenària i uns caves de qualitat excel·lent requeria un “site” que donés visibilitat a la marca i expliqués l’evolució generacional que està vivint l’empresa vitivinícola familiar més important de la península. La visita a les caves i al celler del Penedès ens va regalar els secrets del raïm i, alhora, la solució òptima pel disseny i desenvolupament de la web.

Mauricio Salinas
Jordi Elias
En aquesta web utilitzem cookies pròpies i/o de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar informació relacionada amb les teves preferències mitjançant l’anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aqui