Gassiot & Llobet
Gassiot & Llobet
Branding  ‐  direcció d'art  ‐  identitat

Fundació UEVIC

Esport amb valors

El futbol va més enllà de xutar una pilota. La Fundació Unió Esportiva Vic treballa per educar amb valors als seus jugadors i jugadores, vetllant perquè es diverteixin competint, juguin amb mètode, siguin un equip on tothom compta, adquireixin hàbits saludables, sàpiguen respectar i compartir. A través de l’esport, es formen les persones del demà.

 

 

La nova equipació de la Fundació va ser pensada a partir dels orígens de l’entitat, tenint com a referència els seus colors i franges originals. La segona equipació és de color blau, els mateixos colors que va portar el primer equip de la història del club.

Fundació per l’educació esportiva


Els eixos del projecte esportiu i institucional de la Fundació Unió Esportiva Vic han fet un gir de 180 graus per donar un nou rumb al futbol formatiu del club. Els equips s’entrenen seguint un model singular d’aprenentatge que fa comprensible per a tots els jugadors les estructures del futbol. A partir de la metodologia esportiva, la formació pedagògica, el compromís social, la transparència econòmica i la identificació amb la ciutat, la UEVIC comença una nova etapa.

En aquesta web utilitzem cookies pròpies i/o de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar informació relacionada amb les teves preferències mitjançant l’anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aqui